이미지 텍스트 확인
[iithlidt
이미지 텍스트 확인
이미지 텍스트 확인
과일청
설탕도 많고, 과일도 많고, 병조림의 시원지인 서양에서 이상하게 병에 과일이랑 설탕 넣고 절이는 요리가 없음.
시럽이랑도 다른 음식으로 취급됨. 그래서 외국에서도 ××청이라고 부른다 함.

이미지 텍스트 확인
Cheong (food)
Article
Talk
XA
Cheong (Korean: 청; Hanja: 봄) is a name for
various sweetened foods in theform of syrups,
marmalades, and fruit preserves. In Korean
cuisine, cheong is used as atea base as ahoney
or-sugar-substitute in cooking as a condiment
and also as an alternative medicine to treat the
common cold and other minor illnesses [I2ll3]
Cheong
Ajar of yuja-cheong
Place of origin
Korea
Associated cuisine
Korean cuisine
Similar dishes
syrup
fruit preserve
marmalade
Media: Cheong
진짜임.
잼이나 마멀레이드가 비슷한 부류긴한데 조리 과정을 거치치 않고 설탕이랑 과일을 처박아 놨다가 음료로 먹는건 없나봄.